God eftermiddag

Just nu sitter jag och tittar på den hög av skolarbete som jag har lyckat samla på mig. Nu har jag i alla fall skrivit klart min rapport om Idre, och ska skriva rent en faktatext om ris & pasta till kosten. Men det är lite svårt att få saker gjorda här på Vacksta, det finns ju så många trevliga personer att umgås med hela tiden. Inte för att det skulle vara någonting negativt. Nu har jag snart engelska, där jag hoppas på att våran lärare har hunnit rätta våra nationella prov som vi gjorde förra veckan och igår.

söndagen den andra maj

Den här dagen har bestått utav mycket solande och lite experimenterande i photoshop. Testade att lägga lite guldstänk, det blev lite coolt faktiskt. Nu är det söndag och helgen lider mot sitt slut. Ikväll lutar det åt att det blir en väldigt tidig kväll, för att jag ska orka med morgondagen. Har ni föresten tänkt på att det är mindre än sex veckor kvar till sommarlovet? Det är helt underbart samtidigt som det känns lite skrämmande. Tiden går sjukt fort ibland.


 

'
Hm, jag hade problem med att ladda upp bilderna först. Men sen visade det sig att jag hade sparat dem i för hög upplösning. Bilderna fick max vara 8 mb, men dom jag försökte ladda upp var på ungefär 22 tror jag. Inte så konstigt att det inte fungerade. Men nu är det fixat i alla fall.

vårkänslor



Idag har jag suttit ute i solen och stekt lite. Det var jätteskönt när solen var framme, men tyvärr var det en massa moln ivägen som förstörde.




Min nya dödskallering, mina hjärtformade solglasögon, och tummen upp för det fina vädret!

RSS 2.0