God Jul!

Goood Jul!
Då var vi framme då, julafton i år igen. Igår stog jag och gjorde risgrynsgröt i en och en halv timme, från halv elva till midnatt. Men den blev god i alla fall! :)
Nu håller jag på och ska bestämma vilka kläder jag ska ha på mig, egentligen tycker jag inte att det är en sån big deal vad man har för kläder på julafton, men något juligt ska jag väl ändå lyckas skramla ihop. Kanske en röd rosett på huvudet... (not)

Kristin

Träningsverk

Usch, ni skulle bara veta vilken träningsverk jag har! Rumpan, låren, ryggraden, axlarna...
Idag när jag och Erika skulle springa till tåget så gjorde det ont i hela kroppen, haha. Märks att man inte har tränat de musklerna som vi tränade igår.

Kristin

Dan före dopparedan

Imorgon är det julafton, det känns verkligen inte som det! Helt overkligt.
I alla fall så stog jag och Erika och packade kassar på Ica idag mellan 14-16, egentligen ville vi ha mellan 10-12 för att Erika skulle kunna åka och shoppiloppa lite julklappar sen, men så blev det inte eftersom ingen ville byta... jobbigt läge.
Hockeyn stog också och packade kassar, och det var en gubbe som kom fram till mig och Erika och sa:
"Tjejerna packar bra, men killarna är inte lika bra." haha.
Det var nice att Erika avstog ifrån att åka till stan och stog och packade kassar med mig istället (A). Men man måste ju ställa upp för laget!
"Laget före jaget" som man brukar säga ;) Det kanske vissa borde tänka mer på, haha.

Kristin

p.s. imorgon är det julafton! :O d.s

1312

Yes, nu var styrketräningen avklarad. Det var ganska kul faktiskt :) Förutom att man fick ont i nacken där skivstången låg. Vi körde först lite hopp, och sen med vikter. Hoppas att det ger resultat! haha.

Och på tåget mellan Tobo och Örbyhus så lyckades Erika det smartskaftet lämna kvar sin mobil på bordet, så vi fick fråga efter den sen när vi åkte tillbaka, hoppas att hon får tillbaka den i alla fall, annars är det illa.

Nu ska jag viiiiiiiiila :) Sen är det träning ikväll mellan 18-20 (: chill!

Kristin

Måndag morgon

Jag gick upp tidigt idag, eller 7.40 är tidigt för att vara lov :) hehe.
Om ca. en timme så ska jag och Erika ta tåget till Örbyhus för att träna fys, det kommer nog bli kul! :D
Sen kommer vi hem som värsta biffarna (: hehe (not), men kanske lite starkare i alla fall.

Samtidigt som jag åt frukost (vilket jag gjorde i typ en timme) så kollade jag på "My sweet 16" tror jag det hette, på MTV. Det handlade om tjejer som skulle fylla 16 och som planerade inför sin fest. Asså mer bortskämda ungar får man ju leta efter...

Kristin

Twilight



Nu ska jag börja läsa "Twilight" på engelska, jag har fått låna den ifrån Villemo.
Ska satsa på att läsa ut den under lovet, hehe. Den verkar bra i alla fall! :)

Kristin

Dan före dan före dan före dopparedan


Det är inte alls många dagar kvar till jul, så jag bestämde mig för att börja slå in lite paket, kände att det var på tiden! :)
Och jag har även bakat julbröd, fast det är bikarbonat så det luktar jätteilla när man bakar! Tur att den lukten försvinner sen i alla fall.


Jag gjorde ett specialpaket :) hehe

Kristin.

Lördag

Idag är det Lördag, första dagen på lovet kan man säga.
Jag har nästan inte gjort någonting alls idag, det är så det ska vara när man har lov! :)

Kan inte fatta att det är julafton redan på onsdag, vad fort tiden har gått egentligen! Snart kommer tomten och knackar på.

Eller jo, jag har gjort en sak idag - fixat lite på min blogg. Ny "header", hehe :) Det blev i alla fall bättre än innan tycker jag! :)

Jag avslutar med en bild, eftersom inlägget blir roligare då :) hehe


(
Jag och Erika)

/Kristin

Hey

Idag var det då skolavslutning, så vi slutade kl. 10 :) Fick även betyg, får väl säga att jag är rätt nöjd över dom med tanke på att tiden jag har lagt ner för skolarbetet ungefär har varit lika med noll. Men det är nästa termin man får börja nörda, det är ju dom betygen som gäller!

Efter skolan hade slutat så var jag med Ida, Ronja och Thörn och spelade GH (Guitar Hero). Ägde, haha.

Ikväll skulle det egentligen ha varit träning, men det blev inte så ändå. Fast på måndag blir det både fysträning på morgonen och volleybollträning på kvällen! :) Längtar!

Nu ska jag kolla på Americas funniest home videos eller nåt :)

Kristin

Jullov

Kära vänner, snart är det jullov!
Dags för att slappa hela dagarna, titta på teve, äta julmat och ha det bra. Fast jag måste förstås träna också, man vill ju inte vara helt otränad när matcherna drar igång igen, eller ännu värre vara som en säck med potatis när uttagningarna till RIG är :P

Men nu är det dags för mig att åka och kolla på A-herrarnas match, Tierp vs Sollentuna. Hoppas på det bästa! (3-0 till Tierp), men det är inget jag väntar mig, hehe. Jag och Madde ska i alla fall sälja bollar så att vi får in lite pengar till ungdomslaget.
"Sälja bollar" kanske låter lite konstigt, men jag kan förklara det senare när jag kommer hem igen.

Puss Kristin

Allsvenskan!



Efter en seger mot Solna i div. 1 leder Tierp nu serien, med typ ett bättre set än Jomala, så i vår blir det Allsvenskan.
14 matcher på 2 månader, tajt tidsschema men det låter kul :D Hoppas att jag får vara med på några matcher i alla fall, när jag inte är upptagen med juniorlaget (A)

puss Kristin

iih



Fick brev för några dagar sedan om att jag den 12-13 januari ska få komma till Falköping för att provspela. Det är helt enkelt en uttagning till gymnasiet (fast bara volleybolldelen).
Vadå kul?
Vadå nervöst?
Hehe, men biljetterna är beställda och allt är klart, så det finns ingen återvändo! :) Och jag åker ju inte själv heller, Marina följer även med mig på resan! :D

puss Kristin

Fixat

Hej!

Nu har jag fixat lite på min blogg, det var faktiskt första gången så jag får väl vara nöjd, men kommer nog antagligen att ändra den igen inom kort tills jag blir nöjd :)
Har även hjälpt Erika att fixa lite, så nu är våra "headers" typ identiska, hehe. Får se vem utav oss som ändrar först :P

Ha det gött allihopa (:

puss kristin

RSS 2.0