helgen som gått

I fredags kom jag till Tierp klockan sex, sen kom Erika till mig vid åtta, riktigt nice! Kul att träffas efter två hela veckor. Vi gick ut på sightseeing i Halls, där vi såg en massa feta paddor, och så knäppte vi några riktigt snygga bilder som ni tyvärr inte får se, haha.

I lördags var jag ut och övningskörde för första gången, gick grymt bra för att vara första gången om jag får säga det själv! haha. Körde till och med på trafikerade vägar, lite läskigt men kul.
Senare på kvällen var vi till Fors på kräftskiva, där vi fick snygga haklappar..



Och idag, Söndag, ska jag nog övningsköra lite mer, förmodligen till Örbyhus och så sover jag där till måndag morgon då det bär iväg med 6-tåget till Södertälje hamn för att börja veckan med en beachträning.

Kristin

söndag

Nu har det gått två veckor utav skolan, trivs riktigt bra faktiskt. Fast det är ändå så himla skönt på helgerna när man får komma hem. Schemat är asnice, några långa lektioner, men det är bättre än många korta. På onsdagar har vi till exempel Naturkunskap A i tre timmar och 20 minuter..

Sen är det riktigt nice med alla träningar och all idrott vi har,

måndag: specialidrott i beachhallen 8.40-10.40 + träning inomhus med Södertälje 20-22
tisdag: Idrott i skolan efter lunch till vi slutar
onsdag: specialidrott i beachhallen 8.40-10.40
torsdag: träning inomhus med Södertälje 18-20
fredag: dans 8.40-9.40 + att Tierp kanske har inomhusträning som jag kan vara med på nån gång ibland.

Riktigt nice, ni kanske fattar att veckorna går fort! haha.

Just nu ser rummet där jag bor riktigt tråkigt ut, vita väggar och väldigt opersonligt, men det ska jag ta tag i snart. Mamma ska på föräldramöte den 15 september, då får hon ta med en massa grejer i bilen.

Kristin


skolan

Idag är det måndag, vilket betyder att det är mindre än en vecka kvar till jag flyttar. Fyfasen vad kul det ska bli. Samtidigt som jag vill ha sommarlov så längtar jag till skolan börjar. Kommer bli så himla annorlunda än grundskolan, och man får hålla på med sånt man själv har valt. Fick brev för några dagar sen ifrån Vackstanäs där jag ska gå, med lite information. Och idag mejlade jag skolan och skrev att jag ville gå i samma klass som Anniken, hoppas det blir så. Jag kan knappt vänta, men nu får jag ta vara på dom sista dagarna på sommarlovet och umgås med alla som jag kommer att sakna sen när jag bor därborta.

Kristin

.


soooool

Har hunnit med en del saker sen sist jag skrev, bland annat spelat beach och badat i Österby med Erika, varit till Uppsala och hjälpt Erika att göra av med en del utav sin lön, och spelat KM.

Förövrigt känner jag mig halvt handikappad atm, har träningsvärk i framsida lår och stukade till foten idag, så jag är ju inte särskilt smidig, men det går bra ändå.

Bild från KM, fick spela med Helen Kjellman som är grymt bra, kanske därför vi vann? hehe

Kristin

RSS 2.0