god natt

Trots att det är lov så tror jag att jag ska gå och lägga mig nu. Igår kom jag hem vid nio, och sen satt jag uppe till klockan tolv för att plugga till historia-provet. Det innebar att jag bara sov i 5-6 timmar, och tröttheten kommer efter nu.

Nu när jag både hade tid och ork så ändrade jag utseendet på bloggen, det blev en ny header och en ny bakgrund. Väldigt rosa, men jag hoppas att ni gillar det. Känns rätt så somrigt tycker jag.



jordgubbar = sommar



Nu är det långhelg, det känns väldigt skönt! Imorgon ska jag till Uppsala, på fredag blir det beach, på lördag har jag inga planer ännu, och på söndag blir det ännu mer beach! Jag har hört att det ska bli värmebölja i helgen, och det låter ju alldeles utmärkt.

Sista lektionen idag hade vi prov i Historia, om Kalla Kriget. Det var alldeles för breda frågor och för lite tid, så det blev stressigt, och det var svårt att få ner allt på pappret. När jag var klar fick jag springa till stationen, och jag hann precis med bussen. Egentligen kände jag att jag kunde skrivit mycket mer, men som sagt hade vi för lite tid på oss (enligt mig i alla fall).                   





uppsala

Idag blev jag hämtad halv tio i Kyrkbyn, sen åkte vi vidare till Tobo och sen till Uppsala. När vi kom till beach-planerna så var det ingen där, så vi frågade några i kiosken vilken tid allt började. Erika trodde 11.00-11.15, jag trodde 11.30, men i själva verket började det 12.00, haha! Men då fick vi rätt mycket tid till att träna upp oss, vilket i och för sig var bra det också.

Vi spelade efter ett system som hette typ "king and queen", det är lite svårt att förklara men i alla fall så fick man spela med olika personer nästan hela tiden. Det gick väl sisådär i början, men ju längre dagen gick så kändes det bättre och bättre. Bådar gott inför sommaren!

Just det, imorgon ska tränaren för specialidrott beachvolleyboll på Vacksta ringa och så ska vi bestämma typ någon dag då jag ska åka dit och träna tillsammans med dom som redan går på gymnasiet. Det som kanske inte är sådär superduperbra är att det är morgonträningar, som börjar typ halv nio. Då måste jag åka hemifrån med tåg vid typ klockan sex på morgonen. Men det är väl bara att vänja sig, antar jag! I alla fall om jag ska gå där sen. Och det tror jag att jag kommer göra.







en heldag i stan

Idag har jag hunnit med mycket!

Imorse ställde jag klockan på 7 för att vi skulle åka runt halv nio till Södertälje. Jag stängde av klockan några gånger, och när jag tittade på klockan var den 7:12. På vardagarna går min buss ungefär 7:17, och av någon anledning fick jag för mig att det var fredag. Jag blev hur stressad som helst, och yrvaken på några sekunder. Det kändes som om jag tänkte typ hundra tankar på en minut, "Kommer jag att hinna? , Har vi biologi första lektionen? , Har mamma och pappa åkt? , Varför har ingen väckt mig?" innan jag lugnade ner mig och insåg att det faktiskt var Lördag.

Det tog ungefär två timmar att åka till Vackstanäs. Det var några elever som visade oss runt där, skolan ligger precis bredvid vattnet, och det finns en beachplan och en "badstrand" där man kan bada, och så finns det en ö som skolan äger dit man kan paddla.
Det var olika boende beroende på vilket år man går, ettornas rum var de "sämsta", sen i tvåan får man bättre rum och i trean får man dom finaste rummen, haha.

Efter att vi hade varit på Vacksta så åkte vi in till Södertälje för att kolla i beachhallen. Där träffade vi han som är tränare för specialidrott beachvolleyboll, och han verkade i alla fall superbra. Hallen var också jättefin, och det fanns typ en bar/restaurang, med massa belysning i olika färger. Mysfaktorn var hög kan jag säga.

Men dagen var inte slut där, i Uppsala stannade vi och åt lunch/middag bredvid Fyrisån. Det var folk nästan överallt ute där runt ån, och vilket håll man än tittade åt så såg man stekare, haha. Sen fick jag en idé om att vi skulle åka till beach-planerna vid Fyrishov för att kolla in motståndet tills imorgon. Jag övertalade mamma och pappa, så vi åkte dit och satte oss och fikade. Men tyvärr var det inte många alls som spelade, det kom två stycken och bollade precis när vi skulle gå, men det var allt.

Eftersom vi ändå var i Uppsala så åkte vi till Gränby och kikade runt. Av någon anledning gick jag in på VILA, och där hittade jag (hör och häpna!) en balklänning som jag köpte. Den var ljusblå och ungefär knälång, axelbandslös. Det känns skönt att man har balklänning ordnat, så att man inte får springa i sista sekunden och få värsta paniken.

Ja, så såg min dag ut i alla fall. Imorgon ska jag, Erika, Eve och Tomas till Uppsala för att spela beach, och usch vad jag längtar!

Kristin


rubrik

Det känns otroligt skönt att det äntligen är helg, även fast skolan bara blir softare och softare. Imorgon ska jag i alla fall åka till Södertälje (eller rättare sagt till Vackstanäs) för att kolla in skolan där. Mitt förstahandsval för er som inte vet. Jag hoppas verkligen att den verkar bra och allt sånt där, så att man blir sugen på att börja där. I och för sig har jag inte hört någonting dåligt alls om skolan, så det kommer nog att gå bra tror jag.
Sen på söndag bär det av till Uppsala, till FBC:s beachplaner. Jag, Erika och kanske Evelina och Tomas ska dit, och det kommer nog att bli kul hoppas jag. Ska bli skönt att få spela på planer där det faktiskt finns nät... haha (till skillnad från i Tierp, men det kommer att fixas till imorgon). Fast lite nervöst är det också, jag är inte riktigt säker på vilken nivå alla andra ligger på. Försvar och pass kommer nog gå hyfsat, men vi har ju inte kunnat träna något anfall alls eftersom vi inte har  haft några nät. Men jaja, det kommer säkert att gå bra, huvudsaken att det är kul!

God natt.

trött och sliten

Ja, så kan det gå ifall man tränar för mycket och ibland äter lite för lite, men nu är det bättre i alla fall, nu har jag ätit middag.
på söndag ska vi spela beach i uppsala, det kommer bli grymt.
det blir inte så mycket mer än så här eftersom tangentbordet glappar.

kristin

Got me goin crazy



Men är låten grym eller?

La la land


 
La la land med Demi Lovato, riktigt bra faktiskt.

tjena mittbena


Jag testade mittbena, det är nog inget för mig.

Kristin

2255

Idag har jag hunnit med att spela brännboll med volleybollare samt att spela beachvolleyboll med Erika. Värd dag.

Kristin

...och appropå bal


En sån här fluga tycker jag att killarna ska satsa på.

Kristin

chicy.se


Jag känner att det är dags att köpa balklänning snart, synd att det är så svårt att välja vilken man vill ha. Den här gillade jag i alla fall, somrig och fin. Får se till att spela lite beach innan bara, så att jag inte ser alldeles för blek ut.

Kristin

onsdag

Det blir en grön bild idag.

 

Kristin

god natt

Oj, vips så var klockan halv tio. Klockan går fort när man har roligt tydligen. haha. Jag kollar på covers på youtube, det finns så otroligt många talangfulla personer, man blir imponerad ofta.

Just det, jag vill spela beach!

Kristin

tisdag

Jag försöker lära mig Apologize på piano nu, denna killen är grym. (även fast han spelar fel ibland)



Kristin

090413

Imorgon ska jag till skolan för första gången på... tolv dagar är det. Typiskt, lov är mycket skönare. Att vara hemma för att man är sjuk är också rätt trevligt ibland faktiskt. Men bara ibland, missade träningar är inget man vill stå ut med i längden.

Föresten så loggade jag in på "dexter", gymnasievalet. Jag hade valt Säters gymnasie som andraval, men jag har redan fått brev där om att jag inte fick gå där pga att kommunen erbjöd samma linje och inriktning. Kan någon förklara för mig vad frisök betyder? Jag trodde att man fick söka ex. natur i någon annan kommun även fast det finns i hemkommunen. Det var vad jag tyckte att SYO:n Siv sa också, tydligen inte? Jag är så otroligt trött på alla studievägledare som vi har haft.

I alla fall, så har jag kommit in på högbergs. jippi. Det står inget om ifall jag har kommit in på Vackstanäs eller inte, det står varken ja eller nej. Dock har jag pratat med Anniken, och hon hade kommit in. Då borde jag också ha gjort det, hoppas jag i alla fall. Jag får väl se om man får brev snart.

Kristin

måndag

Jag är hemma. skönt. Kunde åka skidor i en och en halv dag, och snowboard en kväll (kvällsåkning). Alltid något.
Favoritbacken var nog "chocken", tydligen nordens brantaste backe, 46 grader eller nåt sånt där. haha.

Nej, några rader om kalla kriget skulle sitta fint nu tycker jag.

Kristin

fredag

Imorgon ska vi ju åka till Idre, och jag hade tänkt att åka snowboard. Nu verkar det inte bli så, jag har varit sjuk sen i onsdags och när jag var till akutmottagningen idag så sa doktorn att jag hade nåt jäkla virus i stämbanden, så jag fick varken prata eller anstränga mig fysiskt den närmaste veckan. Och vet ni vad han mer sa?!? Att det kunde ta 4-5 veckor innan jag blev helt återställd. AAAAAAAAAAAAHHHHH! hjälp, vad ska jag ta mig till egentligen? Jag har inte varit riktigt sjuk på typ ett år, alltså inte ens stannat hemma från skolan , eller jo en dag men det var pga ögonen. Varför nu?

När jag ändå är upprörd så kan jag ju passa på att hylla akutmottagningen för deras fantastiska service! Man ringer vid 10, får tid vid 15, får ny tid vid 17, ytterligare en ny tid vid 19, åker dit, väntar en timme i väntrummet och 30 minuter i patientrummet, sen är själva undersökningen hastigt och lustigt över på 15 minuter. Underbart säger jag.

Kristin

RSS 2.0