090220

Jösses vad denna veckan har gått fort! Det känns som om det nyss var måndag ju. Hallå, vart tog lovet vägen?
Tränade i alla fall idag igen. Det gick ganska bra, man börjar få in hoppserven nu. Jag var ganska taggad på att träna ikväll mellan 19-21 också, men jag har annat att stå i. Måste packa och sen upp imorgon för att åka senast klockan 08.00 hemifrån.

Det ska bli härligt! Kollade på väderprognos idag också, och det såg ut att bli behagliga temperaturer. Låg väl på runt -5 grader varje dag, inte för varmt och inte för kallt.

Jag har förberett mig med den feta jackan, och både snowboard och skidor ska med. Lite bad och innebandy kommer vi också att hinna.



Se upp i backen!

Kristin

torsdag

Idag kom min snowboard! Jag längtar som tusan till att åka nu! Har börjat packa lite, men har det mesta kvar. Det blir mycket att ta med eftersom jag ska ha både snowboard och skidor. Mamma frågade om jag inte skulle ha med mig längdskidor också, men där får det nog vara stopp. Har inte ens några egna föresten.

Smart som jag är, så klickade det idag att jag inte kommer kunna se matchen på söndag eftersom jag åker på lördag morgon. Man kan säga att jag lever i nuet, hehe.

Och idag har jag varit i hallen huur länge som helst! Kom dit vid tolv och åkte hem vid halv nio, åtta och en halv timme! I och för sig gick jag och Erika till Hemköp och köpte risifrutti en sväng, men annars har mer än halva dagen tillbringats i en härlig volleybollhall, haha.

Kristin


090219

Idag vaknade jag tiiidigt, strax innan åtta. Det är rätt skönt, för det känns som om man hinner med hur mycket som helst innan tolv (då jag ska till hallen). Vi har ju träning kl 13-15, och sen kl 17-1830 igen. Så jag tänkte stanna mellan. Onödigt att åka hem liksom. Jag har gräddat våfflor nu på morgonen som jag ska ta med, det kommer bli guld.

Nu är det bara torsdag och fredag kvar, sen åker jag till fjällen! Längtar som tusan! hehe. Har köpt en snowboard som jag hoppas kommer idag eller imorgon, och igår kom mamma hem med handledsskydd. Så att jag inte skadar handlederna. För skadade handleder = ingen volleyboll, och det vill jag verkligen inte.


En härlig vinterbild vill vi ha också.

Kristin


Onsdag

Usch, nu har snart halva veckan gått och jag har inte skrivit någonting mer på mitt PM om Europas hållning till Ryssland som jag hade tänkt, så jag behöver verkligen börja med det nu!
Positivt är i alla fall att jag har läst ca 40 sidor i Twilight. Vi ska lämna in en bokanalys på en engelsk bok i maj, men det är bra att vara ute i god tid. Så långt som jag har kommit så är boken jättebra, lite mystisk sådär. Jag har fortfarande inte sett filmen, tänker nog vänta tills jag har läst ut boken. Vid det laget går den väl säkert på Canal + , haha.

Kristin

Hudkräm

Behandling utav torra knogar, haha



Nej, nu ska jag ta och sova!

Halv åtta hos mig

I brist på annat så hamnade jag framför teven när det var "halv åtta hos mig". Jag hade väl inte så höga förväntningar på det, men det var jättebra! Jag skrattade mig igenom hela programmet. Det är Helge Skog (visst heter hans så?) som är kommentator, och han har massa roliga kommentarer hela tiden.
Jag höll på att dö när Martin (värden för kvällen) stog och hackade citrongräs, och Helge ba; "Fortare, fortare, hacka fortare!!!". Helt och hållet min humor! Det kanske låter lite konstigt nu när jag skriver det, men det måste ses! Försökte hitta om man kunde se på webb-tv, men tv4 har inte sånt tror jag. Jaja, titta imorgon på tv4. Undrar ni vilken tid? Halv åtta såklart!

f

Martin in action i köket! hehe

Kristin

Tisdag

Idag var det sportlovsträning igen, det var hur kul som helst! Det blev mest hoppserve idag igen. Det roligaste är att man märker hur man blir bättre, igår kunde jag knappt göra en lyckad s.k "selfspike" (typ som backspike fast man kastar bollen till sig själv), och idag satte jag flera servess med hoppserve!
Det är superbra att vi får träna på det vi behöver, istället för att bara träna samma samma som det lätt kan bli annars när man inte alltid har en tränare och så.

Imorse när jag vaknade (08.15!), så märkte jag att jag kände rätt mycket i axlarna, ungefär mellan skulderbladen. Det var ju inte så konstigt med tanke på alla servar och så, men jag tog på lite (eller ganska mycket) linement, så blev det bättre.
Med tanke på att jag jag som är passare och mest passade till de andra som fick spika känner i axlarna, så kan jag ju tänka mig att de andra har ännu värre pain. Stackare!

d    Men ett bra tips om man har ont i axlarna är att fixa en vetekudde, superbra! Varmt och skönt.


Kristin










Mando Diao

Här kommer en grym låt:


Nu ska jag äta lunch (tidigt!), sen packa och åka på träning!

Kristin

Söndag

Idag var det sammandrag i stockholmsserien, och efter våran insats på Dalarö så var vi uppe i svart grupp. Målet var att hålla oss kvar där, och det lyckades vi med!
Genom att vinna mot Vallentuna 2 i gruppspelet så var vi automatiskt kvar. Matcherna därefter gick tyvärr inte lika bra och vi förlorade dem, men till slut kom vi i alla fall på en fjärde plats (utav sex lag). Riktigt bra, vi har höjt oss från en sjunde plats, hela tre placeringar! Vi spelade mestadels bra tycker jag, och även fast det gick emot kämpade vi på bra.

Imorgon är det träning igen, och jag längtar som tusan!

Såg idag att jag hade fått mejl med lagbild, den här tyckte jag vart bäst:


fotograf: Caroline Forsberg

Sen så har vi en bild på mig själv "in action". hehe.


Fotograf: Caroline Forsberg

Nu ska jag nog ta mig en kopp te! hehe

Kristin








nejnejnej!

Markoolio gick inte vidare! Men men, han är bra ändå :D

Nu ska jag nog snart dra mig mot sängen och sova eftersom vi åker från Tierp klockan 07.00 imorgon bitti. Då bär det av mot Sollentuna, och vi ska ge allt vi har för att vinna! :D

Kom på att det här blir mitt sjätte inlägg för idag, oops, måste vara något slags rekord för mig. Men så kan det bli när man har mycket att rapportera om (eller har brist på annat att göra, hehe).

Kristin



Melodifestival

Då har då alla åtta artister sjungit sina bidrag. Den bästa tycker jag var Markoolio! Mest eftersom hans parodi på Dima Bilan var så himla klockren! (jag som gillar Dima)

Ni som inte fattar kan ju kolla på de här två videorna och se om ni ser nåt samband med Markoolios framträdande.


Never let you go - GRYM låt från 2006


Believe - Inte lika grym låt, men helt okej. Vann 2008.

(Förutom att det är två bra låtar så syftar jag mest på personen i pianot och hon som åker skridskor)

Kristin

1904

Tyvärr blev det förlust för herrarna också, med 3-2. Men ett poäng lyckades dom plocka hem i alla fall. Jag som vilel ha glada tränare nästa vecka! haha. Men dom får vara glada trots förlust , tycker jag.

Nu har jag nyss avnjutit en middag som betod utav hemlagad korvstroganoff och ris! Mycket gott vill jag lova. Nu sitter jag mest och väntar på att melodifestivalen ska börja så att man kan kolla på det.
Försöker också gör allt som står i min makt för att förhindra att bli sjuk! Båda mamma och bror är sjuk, hostar och har knappt någon röst. Går runt med halsduk på mig inomhus, pimplar te, dricker vatten med c-viteminsbrustablett i, äter frukt och äter konstiga naturpreparat. Att bli sjuk till imorgon eller på lovet skulle verkligen suga!

Kristin

1644

Det blev förlust för Tierps damer med 3-0 (25-15, 25-12, 25-19). Rätt väntat, men jag tycker att siffrorna var förvånansvärt låga. Jaja, nu hoppas vi på herrarna som spelar mot LUGI :)

Kristin

1351

Nu sitter jag och lyssnar på musik i spotify, hur bra som helst! Fick tips utav Erika om att skaffa, så då gjorde jag det och jag ångrar det inte ett dugg.
Snart är klockan 14.00, och då spelar Tierps damer ännu en Allsvensk match i Falköping, så jag ska väl sitta och följa den via hotlinen. Ärligt talat så tror jag att Falköping kommer att vinna, dom var jätteduktiga när vi spelade hemma mot dom, och dom tränar mycket mera än vad Tierps lag gör (ca. 15 h vs 4), men vi får se vad som händer.

Kristin

Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag, alla! :)
Jag har fått geléhjärtan och choklad, väldigt gott. Annars är det väl inte så mycket speciellt med den här dagen (A).
Imorgon blir det U17-cup. Jag längtar som tusan till att få spela! I och för sig går jag passare, men det är ju rätt kul det med, eftersom man får spela mycket :)

I brist på annat så kollade jag in på asos.com, och hittade en väldigt annorlunda kjol. Jag kan inte bestämma mig för ifall den är snygg eller inte, men annorlunda är den i alla fall.



Kristin

Fredag

Fredag den trettonde, men vi deppar inte för det! Idag var det sista dagen i skolan för mig på drygt TVÅ VECKOR.
Eftersom jag nämligen ska upp till Åre och åka skidor och snowboard. Jag har hittat snowboard, boots och snowboardfodral på blocket som jag har köpt. Superbra ju! Jag testade snowboard förra året, och jag tyckte att det var hur kul som helst, därför tänkte jag införskaffa mig en. Men det kommer ju bli lite skidor också såklart.

Ikväll kl. 19-21 var det då träning med b-laget, jag och Evelina var såklart där som dom enda tjejerna. Spelade mest bakplan i spelövningarna, men det är roligt det med. Jag är inte så superbra på att spika på 2.43 tyvärr, det blir mest att man slår i blocket. När jag själv ska blocka på 2.43 behöver vi ju inte ens prata om... haha! Fast måste skryta med att det ibland blir touch på mig.

På söndag åker juniorlaget på U17 sammandrag, hoppas att det går bra så att vi kan hålla oss kvar i gruppen.

Sen är det träning på sportlovet, kl 13-15 måndag-fredag, med Jonas och Rafael. Det är något man längtar till. Rafa har sagt att han har förberett saker som vi ska göra, vi skulle bl.a ägna mycket tid till hoppserve.

Nu börjar Let's Dance , utslagningen!

Kristin

7 things



Den här låten har jag lyssnat sönder den senaste månaden...

Tisdag

Nu börjar jag faktiskt tröttna på mitt hår, det är alldeles för långt. Så fort jag har det utsläppt så är det hur platt som helst, och det kanske inte är det roligaste. I och för sig så är det jättebra när jag tränar, eftersom jag lätt får upp luggen i två små flätor, och resten i tofsen, utan att något är utanför. Men någonting vill jag göra med det, dessvärre jag vet inte vad. Klippt upp det har jag gjort så många gånger innan, och det ser nästan alltid likadant ut. Tråkigt.

En frisyr som jag föll för direkt när jag såg den, är Elinas lockiga hår när hon hade fått en makeover i Top model. Hur snyggt som helst! Dock vet jag inte om jag skulle passa i det.

top model

Om jag skulle ha rödbrunt, lockigt hår kanske det skulle se ut ungefär så här?:

dfaf
(shoppad bild)

Kristin

Melodifestivalen

Nu har jag sett alla bidragen i omgång ett utav Melodifestivalen. Mina två favoriter är Emilia, hennes låt var jättebra! Fast jag tyckte tyvärr att det lät lite falskt här och där, kanske nerver. Sen så tyckte jag att den första låten, Tick Tock eller vad den hette var bra. Fast det är alltid svårt när man hör låtar för första gången, speciellt åtta stycken.

Kristin

blogg

Nu har jag ändrat färg, till en "babyblå" skulle jag nog kalla den. Jag hade tänkt att lägga in tre-fyra bilder på "headern" (den som är längst upp), men jag kunde inte bestämma mig för vilka jag skulle ta! Så det får bli en annan dag. Och så vill jag få bort det vita strecket längst upp också, har ingen aning om hur man gör... Men jag får väl läsa mig till det så småningom.

Kristin

Onsdag

Jag tror att jag vill göra om lite på min blogg, utseendemässigt. Jag ska ta tag i det nu!  :)



Kristin

Nationellt prov

Idag hade vi då det första teoretiska nationella provet, som var i Svenska. Enligt mig (och många andra) så var provet väldigt långt i förhållande till tiden vi hade på oss. Det var tur att vi hade gått igenom texterna innan, annars hade det verkligen varit omöjligt att hinna!
Och igår var det då volleybollträning. Det är meningen att vi ska köra en timme fys och en timme boll, men det blir snarare en halvtimme fys eftersom vi börjar med fysen typ 25 minuter efter träningen egentligen skulle ha börjat, lite irriterande...
  Men, det gick väl hyfsat bra. Vi körde mycket servemottagning, och jag fick en kommentar om att jag kanske skulle kunna bli libero. Lite förvånande, men det är nog en position jag skulle kunna tänka mig. Det enda negativa är att man inte får spika, men som det är nu så går jag passare, och det involverar ju inte direkt så jättemycket spike. Att blocka kan jag verkligen klara mig utan! haha, inte min starka sida direkt.

Igår hade jag flätor i håret, små inbakade. Eftersom jag inte orkade ta ur dom när jag gick och lade mig på kvällen, så blev håret lockigt idag, hihi :)

-

Sen så märkte jag också att min lugg har blivit väääääldigt lång!

---

Kristin

RSS 2.0