f*ckface

usch vad arg jag är, skiiiiiiitsnack! imorgon köttar vi, aight erika!?!? :D

lördag

Igår kom Linnéa till Tierp, och vi matchade lite mot Carro och Marina, efter det åkte vi hem till mig och Linnéa sov kvar. På kvällen tränade vi lite till, fast då hemma.

Sen idag ställde vi klockan på halv sju, eftersom vi skulle ta tåget 7.35. Sisådär kvart i sju gick vi upp, och utav en ren tillfällighet dubbelkollade Linnéa tågtiderna, och sa till mig:
"Det där tåget som går 7.35 går bara på vardagar"
Det enda tåget vi kunde ta för att komma i tid gick 7.05. Det blev lite panik (!!!) , men vi slängde ihop alla saker och mamma skjutsade oss till Tierp, så vi hann precis med tåget. Frukost fick vi köpa på pressbyrån när vi kom in till Uppsala.

Väl på fyrisbeach's planer spelade vi tre matcher, förlorade alla - men det var superkul ändå. Vi hade inte direkt förväntat oss att vinna, och de som vi mötte var riktigt bra. Men något poäng kanske man får ändå. Hoppas.

Nu ska jag skriva en jobbig låtanalys på engelska, sen ska jag se på Robinson - final ju!


Och såhär fint röd är man efter att ha stekt i solen ett par timmar.

Kristin


pluggilugg

Nu sitter jag och skriver på min promemoria som ska in på fredag, handlar om Kubakrisen ifall ni är inresserade. Vore bra om jag fick klart den idag, eftersom jag inte kommer ha tid imorgon. Usch vad stressig morgondagen kommer bli så som jag har planerat den!
09.05 Tåget till Uppsala med klassen
15.05 tillbaka i Tierp för att träna på avslutningslåten i musiksalen
16.00 beach i Tierp en timme?
17.05 Tåget till Uppsala för träning i open-gruppen
21.05 Hemma i Tierp igen

hey geek. men det vart inte dom här, vart ett par mindre.

stockholm med klassen idag, HM äger.



gosh

fullspäckad vecka!

måndag: sthlm med klassen hela dagen, kommer hem sju
tisdag: skolan, klippa mig, beach i gävle, kommer hem nio
onsdag: skolan, beach i tierp vid fem
torsdag: uppsala med klassen, beach i uppsala på kvällen vid sex
fredag: skolan, beach i tierp med linnea
lördag: opentävling i uppsala
söndag: U17 tävling i Södertälje

ifall ni ville veta

söndag

Nu har jag beställt hem inte mindre än 6 par bågar som jag ska pröva! hoppas att någon av dem passar i alla fall.. haha. Just nu sitter jag och skriver på ett ruttet PM som ska vara inne snart, gosh vad tråkigt det är. Men jag glädjer mig med att jag snart får åka till beachplanen för att spela lite, jag hoppas verkligen att det går lika bra som det gjorde sist! Nu har vi ju även U17-tävlingen att träna till.

briller

Snart ska mina gamla glasisar bytas ut, nu har jag kollat runt lite på internet efter snygga bågar.

De här bågarna har jag haft i hur många år som helst, och nu har en skruv lossnat så att ena pinnen som sitter bakom örat ramlar bort ibland.

Här är ett par rätt markerade bågar, har vissa likheter med mina förra, men med en mer fyrkantig form, och är inte rundade vid hörnen.

Eller ett par omarkerade kanske?

Eller dom här som är lite större, jag gillar dom eftersom dom är lite nörd-aktiga.

Dom här skulle också vara riktigt coola att ha, det som är positivt med stora glasögon är att man kan rulla ögonen både uppåt och neråt utan att glaset tar slut och att man ser suddigt.

Dom här Clark-Kent bågarna var kanske lite väl tjocka, men rätt coola ändå.

Alla bilder är tagna ifrån favoptik.se.

Vad tycker ni?

bäst




wihoooooo

ensam hemma

Mamma och pappa jobbar, David är hos en kompis och jag har hela huset för mig själv, hur skönt som helst! Nu tänkte jag göra en lyxig frukost, funderade på fullkornsbröd med skinka och paprika, melon, apelsinskivor och en god juice. Det är riktigt mysigt när man tar sig tid att fixa en god frukost faktiskt. Jag sökte på några bilder på google för att komma på vad jag skulle ta, det är bra som inspiration:


allt ser så ljust och fint ut, haha.


Men nej, nu är jag för hungrig för att fortsätta skriva! hehe


gul utan sol?

Varför slösa pengar på brun utan sol när man kan få gul utan sol helt gratis?

gnugga lite, och sen...

Voila! Vilken skillnad.

Nej men skämt åsido.

beach

Efter den "riktiga" träningen drog jag mig ut till den egna planen för att öva lite teknik,



Det här är då min nya beach-outfit! haha

Bollen flyger, härligt väder var det också, tummen upp för det.

Efter lite spelande med en röd vägg blev även min hand röd... haha. Så kan det gå.

Sen blev jag trött och hungrig, så jag satte mig för att vila istället.


Jag hittade ett par maskroser, eller det var rätt många faktiskt.

Så jag gjorde en krans! nostalgi sen man var mindre.

Men nu börjar halv åtta hos mig! cya

en ledig torsdag

Det kändes riktigt skönt att få sova ut imorse, eftersom både måndag tisdag och onsdag har blivit rätt sena kvällar pga träningar och sånt. Jag har inte uppdaterat på ett tag, har inte tagit mig tid. Men under veckan har det här hänt:

Måndag: Jag åkte med tåget klockan 06.05 ifrån Tierp för att träna beach i Södertälje med de som går första året med specialidrott beachvolleyboll. Det var en rolig träning, en timme boll och sen nästan en timme gym. Benövningarna gav resultat och jag fick världens träningsvärk som fortfarande håller i sig! Sen eftersom jag inte skulle hinna tillbaka till Tierp förrän vi redan hade slutat skolan så åkte jag in till Stockholm C dit mamma kom, och vi köpte skor mm till balen. Köpte även ett par ljusa trashade jeans från Zara, skitsnygga om jag får säga det själv! haha.

Tisdag: 19 maj = min födelsedag! I skolan hade vi även "spexfoto" , jag och några till var utklädda till hippies, resten av klassen var typ horor... Vi hade skrivit ut en skylt, men sen fick vi inte ha den, eftersom rektorn kom och sa att den var "drogförskönande". Jag blev så jäkla trött och irriterad på det, det är ett s-k-ä-m-t!
 


Ronja, jag, Carro och Marina. (taget med Carros kamera)

Onsdag:
Först stannade jag kvar efter skolan för att vi skulle träna på att spela "sommartider" som alla nior ska sjunga på skolavslutningen. Sen var jag tvungen att hänga i Tierp runt en timme för att vänta på pappa för att få skjuts hem. När jag väl kom hem så kom lite släktingar efter ett tag, och vi firade mig en dag försent. Jag fick mest volleybollgrejer, en bra beachboll (!!!), v-b tights, beachstrumpor, flaska och hannduk från mikasa. Men även lite annat smått och gått, hehe. Sen så ska jag även få köpa ett par nya glasögon, vilket verkligen är på tiden! Jag använder i och för sig mest linser, men det kan ju vara kul att ha ett par bågar som man inte valde när man var åtta...haha.

Torsdag: Vi har bestämt oss för att spela beach klockan 12 i Tierp, ska bli kul. Sedan tänkte jag försöka få ner några rader på mitt PM, det är bara åtta dagar kvar innan det ska vara inne nu.

Kristin


bal


Okejdå, ni får väl en smygtitt på min balklänning.

you can't stop the beat


Jag testade en ny frisyr som var lite speciell...


... och plötsligt blev jag mimmi pigg :O

lördagens sysslor.


Eftersom vi ska ha hippie-tema på fotot på tisdag så har jag sytt ett par passande byxor, riktigt skrik-gröna och med snygga volanger längst ner, hahahaha.

Och när jag ändå var igång så passade jag på att göra klar min volang-kjol som jag har hållit på att sy på på slöjden.

Nu ska jag nog fortsätta med att sy en överdel till min hippie-outfit, samtidigt som jag lyssnar på soudtracket från Hairspray på Spotify!

svartvitt


Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg!

torsdag, eller var det onsdag?

Jag har gått runt hela dagen och trott att det är onsdag, när det i själva verket är torsdag. Skolan var ruskigt lugn idag, först hade vi en historia-lektion, efter det hade jag muntligt nationellt matteprov vilket var superenkelt, och alla i våran grupp fick full poäng. Sedan en kvarts engelska som bestod utav flygplanskastning och diskussioner på svenska, hehe. 
Sedan var det då dags för centralskolans årliga show, som vi fick se. Efter skolan stannade jag kvar med några till för att träna på låten vi ska spela på skolavslutningen, Sommartider. Alla nior ska sjunga den, och så spelar vi trummor, gitarr och piano. 
Åkte hem bara en stund för att äta, och sen åter tillbaka till Tierp för att träna, två timmar boll är inte fy skam, de senaste veckorna har bestått av mycket fys, vilket i och för sig är nyttigt, men oftast riktigt tråkigt. 
Nu ska jag återgå till att skriva på min Book Report till engelskan, jag har läst Twilight och ska nu recensera den. Wish me luck.


happy together


Jag kom att tänka på den här låten, den är signaturlåt till något tv-program, eller så är den med på någon tv-reklam. Jag tror att det är på "Berg flyttar in" , eller? Nej, jag är riktigt osäker. Men jag är säker på att låter är jäkligt skön.

ohyeah

Hej och hå, nu har jag städat städat städat i typ två timmar, lyssnar man på musik så går det rätt bra, men just nu har jag tappat motivationen till att fortsätta, den kanske kommer tillbaka snart.. eller inte, haha.
Jag hittade i alla fall skolkatalogen från när jag gick i åttan och nian, och jag har nästan glömt hur mycket alla har förändrats! Eller vissa ser exakt likadana ut som nu, men de flesta är nästan svåra att känna igen.

Vi ska ha spexfoto, eller vad dom nu kallar det, nästa tisdag. Jag och ungefär halva klassen har bestämt oss för att vara hippies. Resten av klassen vet jag inte vad dom ska göra, dom pratade om Star Wars-tema, haha. Vi får väl se hur det blir med det, det blir säkert bra, hehehe.


ohyeah, don't worry, be hippie!


Vs. Star wars (and may the force be with you!)

tisdag älskade träningsdag

sippor
Idag är det äntligen älskade tisdag igen och jag får åka till Uppsala och träna beach!

Vi hade nationellt kemiprov idag (!!!), det gick väl ungefär som det gick.. haha. Vi fick i alla fall rast efteråt, och då gick vi och åt lunch, fast klockan var kanse tjugo över tio! haha.

måndag kväll

Vi tränade sent idag, 19.30 till 21.45, sen tog jag mopeden hem, usch vad kallt det var! Nu är jag nyduschad och varm i alla fall, har även fått i mig en kopp the som värmde.

Imorgon har vi kemiprov (nationellt!!!), och jag funderar på om jag ska plugga till det.. Men vad ska jag plugga på liksom? Jag har ju ingen aning om vad som kommer, det känns onödigt att ödsla tid på att jobba med något som jag inte har någon nytta av. Jag kanske skummar igenom böckerna lite, för att fräscha upp minnet. Det får gå som det går, bära eller brista! haha.


Och här får ni en busig grimas-bild på mig, bara för att jag är på det humöret, hehehe.

puss på er!

det här fick mig att skratta


I gästboken på fyrisbeachs hemsida.
haha, Valborg är heligt i Uppsala...

lalalalalalalala

Det blev bara jag och Marina som spelade beach idag! Resten vet jag inte vart dom tog vägen, har inte hört någonting så jag trodde alla skulle komma, så blev det inte. Jaja, vi bollade ett tag och sen körde vi inspike. Det börjar gå bättre och bättre med mina överskruvade spikes, tur det! haha. Jag längtar som tusan till tisdag! Får jag ledigt på måndagen den 18:e är jag ganska säker på att jag åker till Södertälje då, men det ska inte vara något problem.

Jag kände för att göra en ansiktsmask, hehehe.

Kristin

hattigt



Jag testade en hatt, vilket var väldigt underhållande... hehehe.

trashigt

Ja, ungefär så här långt har jag kommit. Jag tror att jag ska göra hålen lite större, vissa är bra men andra är lite för smala, hehe.


nu ska jag fortsätta! hehe

söndag

Idag blir det beach igen, runt tre ungefär. Jag funderar på om jag ska cykla dit, det är ju inte sådär superduper varmt, men blir det uppehåll är det nog mycket möjligt att jag väljer cykeln framför mopeden.

Jag har kollat lite på kommunikationen till Södertälje, förmodligen ska jag åka dit den 18:e för att vara med på en träning. Om jag åker på ungdomskortet till Upplands Väsby, och byter där till pendeln mot Södertälje, så blir det bara ett byte, plus att jag slipper virra bort mig på Stockholm C. Och åker jag ca 06.00 ifrån Tierp är jag framme i Södertälje Hamn vid 08.19, tar kanske fem minuter att gå till hallen. Eftersom träningen börjar 08.30 så blir det ju perfekt, förutsatt att det inte blir några förseningar vill säga.
Kul, men lite nervöst. Det skulle kännas bättre ifall någon mer som ska börja ettan skulle träna samtidigt, eftersom tvåorna redan har tränat i snart två terminer, och blivit asbra...haha. Jag får hoppas att dom inte har några krav på mig, men det tror jag faktiskt inte att dom har.

Nu sitter jag och dricker kaffe med mjölk, vilket det var jättelängesen jag gjorde. Tror jag ska ta mig ut på balkongen för att få lite sol på mig. Ska kanske även fortsätta att trasha mina jeans? Ja, det blir bra.

See you later alligators, puss

Muffin man


Så himla gullig låt, gullig röst, gullig tjej. Hon har skrivit låten själv.

juno


Jag såg just Juno, och först undrade jag vad det var för en film egentligen, den verkade ganska skum. Men den var faktiskt riktigt gullig! Sevärd? absolut.

fredag ljuva fredag

Hej hopp!
Idag hade vi tema-dag hela dagen i skolan, vilket innebar inga vanliga lektioner, skönt. Det handlade mest om fördomar som finns om invandrare, och på förmiddagen fick vi lyssna på en man som höll ett föredrag om hur det skulle vara ifall vi svenskar var tvungna att fly till TadzMbeKistan (ett påhittat land, hoppas jag fick till stavningen). Efteråt fick vi diskutera vad vi skulle kunna ändra på ifall vi flydde till ett annat land. Kläder, matvanor, boende, kvinnosynen, barnuppfostran med mera. Det fick en att tänka till lite extra, vilket förmodligen också var syftet med övningen. Tänk om vi verkligen var tvungna att lämna Sverige på grund av krig, och aldrig kunna komma tillbaka. Om vi skulle komma till ett land där kulturen är helt annorlunda, där det är okej att lärare slår eleverna och där man knappt får säga "Hej" till sin chef, och där flickor och kvinnor ses som slampor ifall de visar upp sitt hår. När man tänker på vad som faktiskt skulle kunna hända, så får man en bättre inblick i hur folk som flytt hit faktiskt måste må, även fast man inte på långa vägar kan förstå hur dom känner sig.

Nog pratat om det, min beachtränare i Uppsala har lagt in länkar till beachvolleyboll-klipp på Facebook som jag tänkte kolla igenom. Nu ska jag kolla på finalen herrar i AVP, klippet är en timme och elva minuter långt. Får se ifall jag tar mig igenom hela! haha.

hej alla glada

Det blev lite längre träning än planerat, eftersom b-laget var så några. Från fem till halv nio, ni fattar att jag är trött nu va? haha. Och hungrig är jag också! Tror att jag direkt ska gå ner och ta mig en kopp te med något till, imorgon är det sista dagen i skolan innan helgen så det gör inget om det blir lite sent ikväll.


Det blev en suddig bild, men imorgon blir det nog jeansjackan. Eller i alla fall om det inte regnar för mycket.

helluw

Idag tog jag min snygga moped till skolan, för att ha fyra lektioner och sedan åka hem igen. På hemvägen blåste det som tusan! Jag höll ju nästan på att blåsa bort, eller så kändes det i alla fall. Vi som ska spela beach idag, oj. Men det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Eller hur?


Nu ska jag kolla på goa, härliga, sarkastiske House!

trött tjej


Det härliga är att jag har sovmorgon imorgon som gör att jag kan ligga och snooza i TVÅ TIMMAR extra imorgon!

Sommar är härligt

sdfsdf
Och jag vill ha tillbaka vädret som vi hade i helgen!

hej

Skoldagen var soft idag, vi fick se en film i aulan från halv tolv tills det att vi slutade. Den hette "När mörkret faller" och handlade om tre olika personer som det växlade mellan.

Den var bra, och tog upp viktiga saker, som hedersmord och kvinnomisshandel.
Nu såg jag även att den är regisserad av samma person som gjort "Livvakterna".
Det var ett tag sedan jag såg den filmen, men den är riktigt bra.

Just det, igår var jag i Uppsala och tränade beachvolleyboll. Det var HUR KUL SOM HELST!!!
Jag och Evelina F var i Opengruppen, men vi var bara fyra totalt, haha. Våran tränare hette Gabriel
och han var hur bra som helst plus att han var jättesnäll! Han hade spelat inomhus i Tierp också.
Åh nu längtar jag som tusan till nästa tisdag!
Efteråt så spelade vi lite match, sen kollade vi på när Tomas tränade. Han var klar vid nio, då åkte
vi till Mcdonalds och köpte en varsin cheeseburgare (ingen big deal), och sedan åkte vi hem.
Nämnde jag att jag längtar till nästa tisdag?!?!? haha

reeeeegn som faller

Idag missade vi EN TILL sovmorgon pga Nationellt Prov, det var inte kul kan jag säga. Men provet var riktigt enkelt, jag hade trott att det skulle vara mycket svårare. Vi hade 90 minuter på oss, men jag blev klar efter runt 50, då var jag tvungen att sitta kvar ändå.
Men eftersom jag fick godkänt på historiaprovet förra veckan så får jag sovmorgon till KVART ÖVER NIO på torsdag, hur nice som helst! Om vi hinner fixa moppen så kan jag ta den, superbra.

Ikväll blir det då beachvolleyträning i Uppsala, Evelina och Tomas ska komma och hämta mig så åker jag med dom. Hoppas på att det blir lite finare väder än vad det är just nu. Att spela i regn är inte skönt, sanden kladdar fast på bollen och man får grus i ögonen och det gör ont att ta bagger och slå. Men man får väl stå ut i alla väder, vi måste ju bli härdade!

Ska nog passa på att anmäla mig till att vara funktionär på Nestea Swedish Beach Tour också, fick lite info om det idag. Jag får väl se vilken uppgift jag får, haha.


och så var det måndag igen

Tänkte börja med att diskutera vädret, under ledigheten har det varit hur fint som helst, soligt och varmt. Nu när det är "grå" vardag igen så verkar vädret hänga med.

Sedan tänkte jag berätta att vi hade träning idag, inomhus denna gången. Först en timme boll och sen en timme fys. Fysen var lite annorlunda än vad vi brukar köra, vi var i gymmet helt och hållet och tränade bl.a lår, vader, biceps och triceps. Hoppas att dom växer nu! haha.
När damerna först visade hur vi skulle göra så såg det jättetungt ut, och jag tänkte typ: "Okej, och dom tror att jag ska använda dom där jätte-tyngderna när jag lyfter, mm visst". Men det roliga är att man klarar mer än vad man tror! Det var ju inte så tungt egentligen, och lyfter man på rätt sätt så går det ju bra. Självklart blev det tungt på slutet, men det är ju bara bra. Muskler kom bara! haha.

Föresten, om ni vill veta så har vi Nationella Prov i Matte imorgon. I'm so exited.


Som tur var hade pappa köpt en gainomax till mig efter träningen. Jag hade ingen banan eller nåt med mig eftersom alla som fanns hemma var bruna. Hmm, har även jag blivit hjärntvättad utav reklamen med den gulliga apan?

söndag kväll

Idag tog jag och Erika cykeln till Tierp för att träna beachvolleyboll med tjejerna. Själva träningen gick väl som den gick, det är väl bra att träna så mycket som möjligt i alla fall. Nu i veckan som kommer ser det ut att bli träning 5/7 dagar i veckan, det är inte illa. Mycket, men det är ju beachvolleyboll så det gör inget. haha.

Såg Gossip Girl idag, men det är jättesvårt att hänga med nu när jag inte sett det på ett tag. Blair och Nate igen, Serena och Dan blir halvsyskon, Chuck och Vanessa... förvirrande, haha. Sen såg jag Parlametet också, och André är lätt min favorit!



Anders, kommer inte ihåg, André, kommer inte ihåg, kommer inte ihåg.

centralskolan

 
Här försöker läraren förklara problemet med fusion, hahaha.


Och här diskuterar dom grundämnen, humor!

stekigt

ljus
Hej hej, jag klarar mig nog. Jag sitter på en sten vid en sjö i en skog.

sommar sol och cyklar

cykellgadloka
Hemma igen, åh så härligt det var att cykla! Ni ser ju själva hur glad jag var.
Ikväll blir det Robinson, ska nog försöka hålla mig inne så att jag inte bränner mig alldeles för mycket.

stekigt

'
Jag har vait ute i trädgården nu i snart två timmar, och det är hur varmt som helst!
Nu tänkte jag ta en cykeltur i det härliga vädret, tur att man är utrustad med värsta brillorna.

Kristin

freeedag


Jag har köpt nya örhängen, jag gillar dom.

Jag och Erika bestämde oss för att ta en cykeltur såhär på kvällskvisten, så vi cyklade ifrån varsitt håll och möttes vid Frebro. Det var första gången jag cyklade i år, och vare härligt eller? Sommarlovskänsla! Jag kom hem runt tio igen, precis innan solen gick ner. Eufori.


tips


62 kronor på apoteket, använd morgon och kväll + sola, då blir du bruuuun!

valborg

f2ff3dfasdfadfdasf

Vi såg lite utav forsränningen, och på eftermiddagen passade vi på att njuta utav solen och jordgubbar bredvid ån på en brygga, mys.

beach.

bce
Stekigt och gött.

fyrverkerier på sista april.

sdfasafdasdSDasdfdgafgfy
Jag har gjort dom lite mer lila än vad dom egentligen var, finare så.

RSS 2.0