uppsala & Ulva

Runt två kanske så åkte jag och mamma in till Uppsala, vi köpte lunch på en kinarestaurang som vi tog med oss ut och satt vid vattnet och åt, det var riktigt nice faktiskt. Sen strosade vi runt lite i centrum, jag köpte baddräkten i inlägget under och en klänning på BikBok.

Runt klockan fem så åkte vi ut till Ulva som ligger några kilometer utanför Uppsala, för där har dom självplock med jordgubbar! Jag plockade knappt ett kilo medan mamma plockade nästan ett och ett halvt. Kan det bero på att jag åt upp alla mina? haha. Sen var det en massa gamla bilar som kom till Ulva kvarn och visade upp sig, så vi gick runt och kollade på dom ett tag. Det fanns även en massa gamla mopeder, och jag lovar att min moped hade passat in jättebra där! haha. Vissa tror inte på mig när jag säger att den är en 06:a.

Efter besökte på Ulva kvarn skulle vi tillbaka till E4:an, så vi svängde förbi Gränby på vägen. Där hittade jag en snygg fransklänning på H&M, så jag köpte den. Har ni tur så kanske jag har lust att lägga upp en bild imorgon :)

Kristin


sol&bad

Idag köpte jag en Matthew Williamsson-baddräkt på H&M. Lite förvånad själv faktiskt, men den var snygg!



Kristin

090630

Mamma kom nyss hem ifrån jobbet, så nu ska vi åka in till Uppsala och kolla runt lite, och sen åka vidare till Ulva för att plocka jordgubbar! :)

Kristin

bilder från helgen

Det är Frida och Sofia ifrån Uppsala som har knäppt bilderna :)




Kristin

iste


Efter att ha druckit en hel sånhär på mindre än en kvart har jag ganska ont i magen, men den är rätt så god.

en superbra helg

Lördagen den 27  var det en ungdomstävling på Fyrishov i Uppsala (beachtime tour east), och jag och Erika ställde upp i U17-klassen. Det var fem lag som var med, och först spelade vi en rak serie där alla mötte alla. Efter det var det ett lag som vunnit alla sina matcher (som gick direkt till final), ett lag som förlorat alla sina (åkte ut), och de andra tre hade alla fem vunna set. Det innebar att man fick gå på poängskillnaden för att se vilka som skulle få spela final och vilka som skulle få spela om trede/fjärdepriset.
 
Jag och Erika hade bäst poängskillnad, vilket tog oss till FINAL! Vi blev sjukt glada, och bestämde oss för att spela vårat bästa oavsett vad som händer, vilket vi gjorde också. Tyvärr förlorade vi matchen med 2-0 (21-12 , 21-17), men jag är i alla fall hur nöjd som helst ändå! Spelet funkade jättebra, över förväntan faktiskt! De som vann var värdiga vinnare, dom är verkligen jätteduktiga. Men någon gång hoppas vi på att kunna vinna över dom, ett tag i andra set ledde vi faktiskt.

Nästa helg är det en till ungdomstävling, då i Rullsand. Har inte anmält mig och Erika än, men det är jag rätt säker på att jag kommer att göra snart. Jag har hört att Linn och Anniken ska åka dit och tävla ända ifrån Västra Ämtervik! (Som ligger rätt nära Arvika för er som undrar). Det kommer bli jättekul att träffa dom båda, det var längesen nu! Jag och Anniken har ju båda sökt till Vackstanäs, så vi kommer förmodligen att bli klasskompisar där sen!

Kristin


det blev en chilldag idag

Jag och Erika hojjade runt lite, tog ett dopp i Ullfors och var till Tierp och köpte en glass. Vaaaarmt är det i alla fall!
Nu ska jag tagga inför morgondagen, wihoooo!

Kristin

cykel+beach

Vid fyra-femtiden cyklade jag och Erika till Tierp, hon från Tobo (!!!), och jag hemifrån mig. På vägen till badet svängde vi in och hämtade våra matchlinnen (som vi ska ha på lördag) hos mormor, som hade tryckt nummer på dom.
 Sen cyklade vi vidare till Aspenbadet för att städa där, tog väl sisådär en trekvart, skönt att vi inte behöver göra det på ett tag nu. Efter städningen bollade vi lite på beachplanen, tränar inför Lördag! (Y) Vart väl inte sådär superseriöst, men vi fick ju röra bollen lite i alla fall.
Runt nio cyklade vi hemåt, och jag visade Erika det vackra badet som finns i Frebro. Nu sitter jag hemma och är trött, ska nog lägga mig snart.

Kristin


snabbt&enkelt


Jag hittade ett tyg, det blev till en kjol.

Kristin

glöm inte att dricka vatten


En liten påminnelse bara, jag vill ju inte att ni ska få solsting eller nåt :)

Kristin

.


Denna gången var det meningen. Lite konstig ser den ut, jag vet. Men jag får vara noggrannare nästa gång.

Kristin

godkväll


OJ, kolla vilken läskig bild jag fick till! Utav misstag dessutom...

Kristin

090624

före:

efter 1:

efter 2:

efter 3:


Kristin

hejhejsommar

Igår hade jag som sagt sista open-träningen, den var rolig och det gick väldigt bra måste jag säga. Jag vann även min tredje bagger-tennis tävling (typ som baggerkrig, fast lite annorlunda), men Evelina var ruskigt nära där i slutet, vi hade båda nio poäng ett tag.
 En grej som inte var sådär jättebra var att jag smörjde in mig med solkräm en halvtimme innan träningen, och sedan började med att kasta mig i sanden. Det gjorde att sanden klibbade fast som bara den på huden, inte fräscht. Men lite sand har ingen dött utav.
 
Kristin

tuesday


En gammal cam-bild jag hittade. Solen skiner ute, så jag tror att jag ska sätta mig och läsa en bok eller något. Ikväll är det sista träningen med open-gruppen, det känns lite sorgligt.

Kristin

Colors of the wind


Jag älskar sången, speciellt Vanessa Williams version utav den, skulle lätt kunna somna till den.

Riga

Midsommarhelgen spenderades på en VikingLine kryssning mot Riga, här kommer några bilder:

Innan vi klev på båten, ni skymtar Gröna Lund i bakgrunden.

Vi spelade kort. Jag tycker bilden är jätterolig eftersom pappa ser så koncentrerad ut, och mamma ser ut att vara helt ointresserad utav spelet.

Vi åt middag på kvällen (21.30!!!) Man var lagom hungrig.

Förrätten: Renkött och någon slags färskost. Jag orkade inte redigera bilden, så den ser lite tråkig ut.

Varmrätten: Något kött och potatispuré med någon sorts kryddning som gjorde den grön.

Efterrät: Tiramisu med lite kolasås och en halv jordgubbe.

David var hungrig.

En bild ifrån Riga, mycket vacker stad.

Typ Lettlands motsvarighet till frihetsgudinnan?

Dom hade McDonalds

Lite mer chockerande var att de hade New Yorker

Har ni lust att lära er lite Lettiska så är jag rätt säker på att det här betyder rea.

Vi hittade en uteservering där vi bestämde oss för att äta lunch.

Rätt sjukt väder egentligen, helt plötsligt började det spöregna och hagla, sen efter en kvart var det sol igen.

En sjukt stor marknad som främst bestod utav fem gamla flyghangarer från första världskriget.

Vi skulle köpa jordgubbar, och försäljaren försäkrade oss om att de var "super".

Så sen blev det jordgubbsfika på hytten.

På lördagkvällen var det middag igen, chokladmoussen var god.

Soligt ute på däck, jag tycker att mina ögon ser läskigt ljusa ut.

Finally hemma, jag var happy.

En rätt så annorlunda midsommar, ingen midsommarstång och inga små grodorna, men jag överlevde :) När vi kommit hem åkte jag hem till Emil som varit i Turkland en vecka, och dagen efter blev det beach i Tierp :)

Kristin

sommarlov är alldeles underbart

I torsdags hade jag skolavslutning och bal, vilket var otroligt skönt! Dock lite sorgligt när man tänker på att man inte kommer att träffa vissa i klassen på hur länge som helst. Men det kommer nog att gå bra, man får hålla kontakten med de viktigaste.
 Betygen är jag nöjd med, dock lite surt att vara fem poäng ifrån full pott - men jag ska verkligen inte klaga. Jag fick även ett pris för att jag hade haft bäst resultat på nationella matteprovet i matte på månen, det var en bok om matte (!!!)

Eftersom Ronja hade sin systemkamera med sig så fotade jag inte så mycket, men några bilder vart det i alla fall.


Utanför kyrkan, jag och Miich konverserar medan Marina stylar med sitt flashiga hår.

Ida, Ronja och jag.

En Kristin, en Thörn och en Sebbe.

Här har vi superfina Félice utanför T&P. Bara lite brun (A)

Fina flickor :)

Moa flashade med sin mini-champagne

På middagen.

Den enda bilden jag har ifrån dansen är på Marina och Félice som shakeade loss.

Men balklänning kan man ju inte ha hela kvällen, så vi gick till Carro och bytte om. Jag gillar att det enda som är någolunda skarpt på bilden är Idas ansikte.

Jag kommer att sakna dig!

Och dig också!

Och även fast du är jäkligt dryg ibland så kanske jag kommer att sakna dig också.

Egentligen hade jag tänkt redigera bilderna, men det blev inte så ändå. Tänkte vänta till jag får bilder ifrån Ronja.
En bild har hon skickat via msn:

Jag gillar att håret och blomman är skarpa. Sen var även bakgrundsfärgen rätt fin, jag som gillar blått.

Jag kan väl även berätta lite om helgen, jag har då varit funktionär på Nestea Swedish beach tour i Uppsala. Skitväder har det varit, regnat i princip hela tiden.


Här är jag och min käre bror David. Jag skulle till Uppsala och han på skolavslutning.

Den här veckan är det beachläger i Uppsala måndag-torsdag, och på fredag/lördag ska vi nog på kryssning.

Puss på er,

Kristin












bal



Nu har jag lockat klart håret, det tog sin lilla tid.

torsdag

Den onödigaste skoldagen jag någonsin varit med om började klockan 9 med film och avslutades vid 11 efter lite fika. Nu har jag precis duschat i 30 minuter, så ren är jag i alla fall. Nu ska jag väl göra mig klar, fixa håret och lite sådär. Det känns faktiskt väldigt overkligt att nian är över. Lite sorgligt, men sommarlov ska bli otroligt skönt!


<3

Min nokia fungerar inte som den ska, så jag använder min gamla V800. Lite klumpig och seg sådär, men den har sin charm den med. Fungerar gör den också.

Efter att ha städat skåpen samt sett en film i skolan så fick vi sluta, så jag tog 12-bussen hem och chillade. Nu ska jag på träning i Uppsala om ett tag, och Gabriel har sagt att han ska köra slut på mig, "come prepared" sa han. Så det är bara att tagga till.


söndag och snart sommar


Helgen har varit bra, och idag blir det beach. Bara fyra dagar kvar i skolan, imorgon har jag sovmorgon, sweet.

torsdag

Usch, vilket väder va! Regn och blåst, det får gärna gå över till helgen tack. Idag var jag först i skolan, då lektionerna bestod utav att vi spelade kort och fikade. Kvart över tolv hade niorna "avslutningslunch" och efter det tränade vi på avslutningssången, sen hann jag hem med 2-bussen vilket var väldigt nice. Efter det att jag varit hemma ett tag så kom helt oväntat Félice, Hampus och Johannes. Dom hade tydligen tråkigt och åkte runt med bil lite varstans.

När jag tänker efter så har jag spelat beach varje dag, sju dagar i rad nu. Kanske var det tur att vädret blev som det blev så att jag får vila lite.


För övrigt så tänkte jag försöka återskapa något sånt här som balfrisyr.

the sims 3


Men vad är detta jag ser? äääääntligen! Nu när jag har ett fett sommarlov framför mig skulle det här spelet sitta fint. Extremt bra till att fördriva tiden under regniga sommardagar.

onsdag

Smått stressig dag, vi har ingen bil eftersom en är på lagning och pappa har åkt till Enköping med den andra, vilket resulterar i att jag inte kan få skjuts någonstans. Så när Shokh kom idag och sa att vi skulle träna på avslutningslåten idag så blev jag lite smått stressad, men som tur var kunde jag gå till mormor och äta mellan träningarna, så det löste sig. Vi spelade match i nästan två timmar, någon slags turnering med tre lag.

Imorgon har jag sovmorgon, sedan träning igen i musiksalen, får se om det blir lite beach någon gång på eftermiddagen, beror väl på vädret. Men lite regn har ingen dött av, eller hur?



tisdagkväll

Hallå

I helgen kom jag och Erika på en femteplats i U17-tävlingen, trots att vi förlorade bara en match. Men jag är nöjd ändå, tyckte att vårat spel fungerade förvånansvärt bra. Tänk bara nästa tävling, lika taggade, har tränat mer - förhoppningsvis tur med lottningen - då smäller det!
 
Idag, tisdag så har jag varit i Uppsala för att träna beach igen. Vi är nu inne på juni-perioden, och det är så himla kul att träna eftersom vi har världens bästa tränare, han är verkligen hur grym som helst! Plus att man märker hur man själv och alla andra utvecklas hur mycket som helst, idag när vi spelade match mot varandra efter den obligatoriska träningen så gick det hur bra som helst, jättebra spel och alla jobbade på bollarna. Vi lyckades till och med (måste ha varit ett mirakel) att spela med block och förflyttning på varje boll. Sjukt kul i alla fall. Jag längtar till nästa tisdag!!!


Och här har vi den otroligt grymma tränaren i egen hög person.

RSS 2.0